Välkommen till EHD – Hockeyns framtid med Tordh Hansson!


Vi på EHD har hockey som vår största passion och tror på att utvecklingen av ungdomar och spelare i alla åldrar är nyckeln till sportens fortsatta framgång. Jag är stolt över att vara din partner på din resa mot framgång inom hockeyn.

Jag grundade EHD med visionen att skapa en miljö där varje spelare kan nå sin fulla potential. Jag samarbetar med erfarna tränare och instruktörer som brinner för att utveckla spelares färdigheter och bygga självförtroende.


Jag erbjuder skräddarsydda träningsprogram för spelare på alla nivåer, från nybörjare till elit.


Mina tjänster inkluderar:


  1. Teknisk träning - Fokus på skridskoteknik, puckhantering, passning och skott för att förbättra spelarnas grundläggande färdigheter.

  2. Spelintelligens - Utbildning i speluppfattning, positionering och beslutsfattande på isen för att utveckla spelarnas förståelse för spelet.

  3. Mentalt fokus - Coaching för att stärka spelarnas mentala tuffhet, självförtroende och motivation för att prestera på sin bästa nivå.

  4. Individuell coaching - Personlig träning och utvärdering för att identifiera och adressera specifika områden för förbättring för varje spelare.


Mitt upplägg:

Jag strävar efter att skapa en positiv och utmanande miljö där spelare kan växa och utvecklas.Mina träningspass är välstrukturerade och anpassade efter varje individs behov och mål.


Varför välja mig?

  • Individuell uppmärksamhet och anpassad träning för varje spelare.
  • Fokus på teknisk utveckling, spelintelligens och mentalt fokus.
  • Engagemang för spelarens långsiktiga utveckling både på och utanför isen.

Ta det första steget mot att förbättra dina färdigheter och uppnå dina mål på isen genom att kontakta mig idag. Hör av dig på

mail: info@ehdevelopment.se eller slå en signal på +4676-1665006

för att boka en konsultation.

Jag är fast besluten att hjälpa varje spelare att nå sin fulla potential och uppleva framgång på isen. EHD ser fram emot att vara din partner på din hockeyresa!


EHD är stolta över att erbjuda högkvalitativ skills-träning direkt i föreningsregi. Genom vårt samarbete med olika föreningar strävar vi efter att nå ut till fler spelare och stärka deras färdigheter direkt på deras hemmaisar. Vår passion för hockeyn drivs av önskan att göra träning tillgänglig och effektiv för alla, oavsett nivå eller bakgrund. Tillsammans med föreningarna skapar vi en plattform där spelare kan utvecklas och blomstra, och där sportens värden främjas på bästa sätt.


Maximera ditt Potentiale med Personliga Spelsessioner!

Jag är fast besluten att hjälpa varje spelare nå sin fulla potential, och förstår att varje individ har unika behov och mål. Därför erbjuder jag inte bara gruppträningar utan även skräddarsydda, individuella pass som är utformade för att passa dina specifika behov.

Mina personliga spelsessioner ger dig den exklusiva uppmärksamhet och fokuserade träning som behövs för att ta ditt spel till nästa nivå. Oavsett om du vill förbättra din teknik, öka din fysiska kondition, eller arbeta på specifika delar av ditt spel, så är våra individuella pass det perfekta sättet att göra det.

Med våra erfarna tränare vid din sida kommer du att få personlig feedback och vägledning som är skräddarsydd för just dig. Jag strävar efter att skapa en miljö där du kan växa och utvecklas som spelare på dina egna villkor.

Kontakta mig idag för att boka din första individuella spelsession och ta det första steget mot att maximera ditt spel och uppnå dina mål. Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som strävar efter att finslipa dina färdigheter, så är jag här för att hjälpa dig att lyckas.

Mina skillspass är utformade för att ta din spelares prestation till nästa nivå. Med fokus på teknisk utveckling, spelintelligens och mentalt fokus, erbjuder jag skräddarsydda träningssessioner som passar alla åldrar och nivåer. Genom min detalj precision och passion för hockeyn, skapar jag en inspirerande och stödjande miljö där varje spelare kan växa och blomstra. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är mina skillspass din väg till framgång på isen. Ta det första steget mot att bli en bättre spelare med EHD!